Mai are multi ani ?

La multi Ani, tovarasul ION ILIESCU! Fosila asta de ion iliescu (voit scriu cu litere mici) mai tine tara asta in suspans mult? Nu ar vrea el sa plece mai repede spre locuri cu verdeata? Acest comunist imputit, impreuna cu sleahta sa de hoti, a impins tara noastra spre acest drum de rahat.
 El a legat la gatul tarii un bolovan prea mare.

Pana cand cei ca el si toti neocomunistii care conduc tara nu pleaca, acest popor nu isi va gasi cursul firesc, curs spre prosperitatea omului de rand, nu a hotilor.
 Zilele astea, papusa plagiatoare, pentru a-si pastra hotii in pozitii cheie, a adus maghiarii la putere, din nou (ei au venit cu gura deschisa la ciolan), face al treilea guvern Prosta 3. Oare ce pacate are acest popor, pana cand mai trebuie sa sufere din cauza acestor CIOCOI?

https://youtube.googleapis.com/v/lczbyzZruJo&source=uds

Un comentariu la „Mai are multi ani ?”

  1. grav si trist ! pacat ca basescu nu l-a pus premier pe Iohanis si ca Ponta dupa ce l-a pupu=at si-n cur pe Mihai Razvan Ungureanu , i-a rasturnat guvernul dupa doar 2 luni !

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107