Măgura Wave

Un nou festival – MăguraWaveFest

Măgura Wave Fest este un proiect creat din dorința noastră de a promova muzica de calitate și libertatea pe care ne-o oferă natura.

Locația a fost aleasă cu scopul de a schița un peisaj perfect de întâlnire pentru toate spiritele libere care simt și vor să celebreze vibrațiile pozitive, într-un mediu încărcat de energii, emoții și viață.

magura wave 2016

Ne-am hotărât să-i dăm un impuls acestei oaze de tăcere, în care parcă timpul stă în loc și să scriem o poveste reală, ruptă parcă din cărți. 

Cursul tăcut al Mureșului de la poalele Măgurii Uroiului, platoul întins, înghițit de imaginea copleșitoare a apusurilor care învelesc cetatea Devei, sunt elementele forte ale poveștii noastre.
Așteptam prieteni însetați de viață din toată țara, cu zâmbete pe față, mâini în aer, călare pe motoare și înălțați pe aripi de zbor cu parapante.
Setea ne-o vom stămpăra cu băutura rece, foamea o vom stinge cu bucate proaspete, iar când somnul ne va copleși, ne vom retrage în zona specială pentru campare.

Ne mai așteaptă o scenă zgomotoasă-tare și un pupitru pentru toate trupele și DJ-ei invitați. Prestațiile îmbină mai multe genuri muzicale și forme de artă. Secțiunea muzicală a festivalului se adresează unui colectiv diversificat, dar omogen, fiind o îmbinare de stiluri, accente și idei.

magura wave

Prima ediție a festivalului, include implicarea voluntară a multor prieteni și cuprinde planuri mari și continuitate.

Pe scurt, Măgura Wave Fest, va satisface mai multe plăceri nevinovate, de la sporturi, relaxare (foodcourt, chill zone, camping, bar), la concerte ale unor invitați cu nume mari și petreceri năucitoare cu DJ la butoane.

Mai multe despre noi pe magurawave.ro.

Puteți cumpăra bilete online aici.

ATENȚIE LA NEATENȚIE

Se recomandă o conduită civilizată. Nu sunt tolerate manifestările violente și nu se încurajează consumul excesiv de alcool.

Încălcarea regulamentului intern poate duce la evacuarea persoanelor necooperante și interzicerea accesului în zona de festival, FĂRĂ RAMBURSARE.

 

4 comentarii la „Măgura Wave”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107