Marlania la volan direct proportionala cu pretul masinii

PARCHEZI CA UN BOU- aia esti :)))

Am vazut ca au aparut pe Facebook foarte multe pagini ”Parchezi ca un BOU”. Un lucru bun daca vitele vizate s-ar simtii si nu ar mai parca aiurea. Dar, acesti bizoni nu au educatia necesara pentru a baga la cap ceva.

Majoritatea masinilor fotografiate pe acele pagini sunt ale unor masini cu valoare foarte mare. Boii aia un impresia ca daca si-au tras masina scumpa au dreptul la orice, cred ca strada e a LOR.
Cu cat valoarea masinii e mai mare cu atat locul in care parcheaza e mai SOCANT.

Astia de se cred smecheri sunt o parte din soferii cu ”staif”, mai avem o parte, aia de isi personalizeaza numarul masinii prin diverse combinatii de litere.

 LEX, DEX – avocati, judecatori si alti oameni ai ”legii”
 MED, DOC – medici, doctori, asistente, brancardieri si ……….
 DNA,SRI,ANI,FBI,CIA – de obicei puse de niste unii care traiesc in lumea ”hollywood”, nici pomeneala sa fie de pe la sus numitele agentii.

Numere cu numele proprietarului sunt si astea destul de dese: ANK, ANA, ION, JON, ALE,ALX,….., acestia sunt chiar oameni de bine, in nici un caz ca primii, atata tot ca sufera un pic de ei. :))))

Si in incheiere dau si cu bata in balta. Ce ziceti de numere: SB 10 GOD si SB 11 SUS??? Este ca e ceva aparte? :)))))))))))

 Ce era sa uit, tocmai de preferatii mei, aia cu numere de Hanglia. :))))))))))))

 „Daca iti cumperi masina scumpa sa te etalezi in societate drept mai inteligent si smecher, atunci esti sofer roman.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107