Julio Iglesias Jr manipulat de Haznaua 3

Julio Iglesias jr a fost batjocorit in direct la Antena 3

Jegurile de la Antena 3 nu au limite, au pacalit un artist de talie mondiala in finalul unei emisiuni moderate de ratatul de Gadea.

Nu o fi el la nivelul tatalui sau dar totusi sa te folosesti de el pentru a arata ca esti CEL MAI MARE mancator de rahat in viata, deja e prea mult.
Fara prea multe comentarii 🙁 🙁

Sa nu mai prind picior de pupator de Haznale la mine pe blog, ratatii dracului care sunteti.

7 comentarii la „Julio Iglesias Jr manipulat de Haznaua 3”

    1. Chiar ei sunt CNA, altfel ar fi fost de ani buni desfiintati. De fapt, intr-un stat normal, cu proprietarul kanalului la pârnaie, asa s-ar fi intâmplat. Dar Felix face ca-n filmele lui Scorsese: chiar din gorsul puscariei, da comanda, si nu doar popii cu patru ochi, ci si amicilor edeci din pulitica (da, chiar – si mai ales – din CNA, CCR, ICJ, parchetul X, Y, samd). Prinde bine sa fii securist din tata-n fiu !

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107