Merge si asa, nu mai e suficient

Oare cum ar da mai bine sa spun:

  • Suficienta romaneasca
  • Balcanism romanesc
  • Nehotarare
  • Delasare
  • Merge si asa
  • mai completati si voi ca ati prins idea :))))))))

Zilele astea am urmarit la TV niste chestii care m-au facut sa cred ca NE MERITAM SOARTA. Ca de aia ne merge noua rau, suntem prosti si ne multumim cu putin.


Am vazut un primar care se roaga de consatenii lui sa mearga la munca. A adus omul o microintreprindere in comuna sa le dea de lucru la cei care sunt asistati social(putorile, paraziti si betoarcele) si au nevoie de un servici. A fost refuzat si batjocorit.
Pai bine tovarasul primar, nu faci mata un pustiu de bine si le tai socialele?

In Ungaria se desfasoara Campionatul European de Handbal Feminin, unde Romania este calificata, din nou in grupa principala, bravo lor.
In primul meci am luat o bataie de zile mari,27-19 cu Norvegia. Au intrat fetele pe teren cu capul in pamant cu gandul ca sunt deja invinse. In meciul al doilea au condus Damemarca tot meciul, iar in ultima secunda au fost egalate, iar in meciul trei dupa ce au condus tot meciul au castigat cu greu la 2 goluri.
De ce nu se poate lupta pe toata perioada meciului? Meteahna romaneasca, desi suna: ”Te-ai inecat ca tiganul la mal”

Aseara echipa de fotbal Steaua Bucuresti a luat bataie cu scorul de 2-0 de la Dinamo Kiev, au jucat binisor, au si avut ceva ocazii, dar in fata portii le-a tremurat chilotii ca in meciul cu Aalborg. Multe ocazii, zero rezultate.Fotbalul se joaca pe goluri nu pe floricele. Iar frustrarea a fost maxima, plus vedetismul tipic romanesc, au vazut ca pot ajunge la poarta nu au mai pasat, toti au vrut sa inscrie.

.Chipciule esti de cacat. Toata saptamana au plans ca face Aalborg blat cu RioAve si ei nu au nici o sansa, e uite ca totul a depins de ei si ………..nimic. Vezi dom’le de ce tine de tine si apoi te uiti in gradina vecina.

Cum naiba cand ma uit la orice sport si acolo sunt competitori din Anglia sau Germania, aia mor pe teren si sunt foarte dedicati echipei, nu siesi?

De aici si dilema mea, Suficent e oare chiar DESTUL? 

Suntem un popor al dracului de talentat si inzestrat, dar tocmai de aia nu ne place munca. AM vazut ca putem sa facem ce vrem fara prea multa munca si ne-am delasat. In ziua de azi nu e destul sa fi talentat, cei ambitiosi si muncitori au inceput sa le sufle in ceafa celor talentati.
Tinerii nostrii ii bat pe TOTI pe la toate olimpiadele, dar daca se plafoneaza si nu pleaca din tara sa isi continue studiile, sunt inghititi de un sistem cancerigen , sistemul romanesc. 

  

Nu am nimic cu nimeni, dar parca am ajuns o natie de babe, vesnic ne plangem. Nu noi am gresit, poate colegu, arbitru nu ne-a dat, ala a facut asa si atunci eu de ce fac altfel si tot felul de chestii care le putem patenta linistiti ca fiind PUR ROMANESTI.

Un weekend fericit si spor la taiat porcul de craciun, eu unul o sa ma satur in sfarsit de soric. :)))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107