Piesa de sambata

Am avut doua magazine de muzica, vreo 6 ani. Nu de alea de la Mall, ci de alea mici de piata locala. Un simplu comert, nimic mai mult. Achizitionam la un pret si vindeam la un pret cu adaos comercial.
Datorita amplasarii in piete, muzica vanduta nu era Mozart sau Vivaldi :))))), manelele si muzica populara reprezentau 95% din muzica vanduta. Asta e, nu ca nu aveam dar ……..cerere si oferta. Capitalism pe paine via Puiu Codreanu sau Guta Tzaganu. :))))))))

Pentru sambata asta am ales o piesa de piesa, cum ar zice minoritatile conlocuitoare, dar si de actualitate, nu de alta dar Internetul a pus un presedinte tot de la minoritati. :))))

Tocmai datorita versurilor acestei piese am inchis afacerea, au invatat tiganii sa umble pe internet si si-au cumparat  laptopuri.

Adevarul e ca s-au emancipat dom’le toti fie ei tigani, fie ei tarani, acuma toti stie sa foloseste enternetul. :)))))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107