Micicarelile Hunedoarei

500

Risipa din buzunarul nostru

Astazi inaugurez o noua rublica a blogului. Ea se intituleaza ”Pomenile lunare ale primarului”. Pomeni pe banii mei si ai tai, ca doar le plateste din bugetul orasului nu din buzunarul propriu.

De vreo 8 luni particip la toate sedintele consiliului local al orasului Hunedoara. Aproape la fiecare sedinta primarul sustinut de o sleahta de YESMENi ”gauresc” bugetul local cu sute de milioane. Mai o paranghelie, mai o micicareala, mai o ”sponsorizare”, mai un chef al pensionarilor, mai o ”Hateganiada”, gaseste el ceva pe care sa ”arunce” banii.

Pentru ca doar acum mi-a trecut prin cap, incepem cu luna Noiembrie a acestui an.

HCC 388/2015 – 30.000 LEI pentru Biserica Romano-Catolica Hunedoara

HCC 386/2015 – 20.000 LEI pentru Biserica Ortodoxa Zlasti

HCC 383/2015 – 20.000 LEI pentru Biserica Reformata Hunedoara

HCC 364/2015 – 10.000 LEI pentru artificii pentru Revelion 2016

HCC 363/2015- 70.000LEI pentru ”Oraselul lui Mos Craciun”, cu specificatia ”pachete pentru colindatori”. Deci nu are nicio treaba cu oraselul.

La toate aceste se adauga sutele de milioane aprobate marti 24.11.2015, sume care inca nu apar pe site-ul primariei. Doar pentru Bradul de Craciun(o mizerie care a starnit critici vehemente pe FB) a cerut 20.000lei(200milioane), pentru Revelionul Pensionarilor inca 30.000lei(300milioane). Iar ca meniul sa fie complet ”arunca” 60.000lei(600milioane) pentru 1 Decembrie.

Inca un aspect,sumele pe care le-a cerut prin proiecte suplimentate pe ordinea de zi nu prea apar pe site.

2 comentarii la „Micicarelile Hunedoarei”

 1. Pacat! Hunedoara este pe zi ce trece mai cenusie, mai saraca, parca rupta din filmul contemporan. In toate orasele civilizate vezi progres, interes pentru cetatean. In sensul normal, interes concretizat de ex in infrastructura modernizata, fatade de blocuri reparate, etc. La noi, spun asta ca desi nu locuiesc permanent in Hunedoara, totusi este Orasul Meu, este dezastru: drumuri distruse sau inexistente, blocuri nereparate de zeci de ani, un oras uitat de timp si gestionat de cineva care nu se pricepe sau nu vrea sa faca lucruri normale. In afara de faptul ca exista apa curenta si se ridica periodic gunoiul nu se face absolut nimic.
  Si ce este mai dureros: in acest oras uitat de timp vezi multe artificii, multe evenimente festive…organizate sau/si sponsorizate de primarie Pentru ce? Este evident ca-ti trebuie mult tupeu sa sponsorizezi evenimente cand drumurile orasului sunt capcane pentru locuitori. Cand blocurile sunt darapanate, treceri de pietoni nesemnalizate, neiluminate, unde oricine poate fi victima…
  Pacat!
  Multumesc ca aveti initiativa de a deschide ochii si de a transmite opiniei publice ca astfel de personaje vor sterge Hunedoara de pe harta Romaniei secolului XXI.
  Trebuie sa le oprim, in mod civilizat, la urmatoarele alegeri locale, identificand oameni competenti, care s-ar simti rusinati plimbandu-se astazi prin oras.
  Hunedoara merita asta, oana nu va fi prea tarziu.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107