Nou vs Vechi

tigari electronice

Tigara electronica vs tigarile clasice

Te intrebi cum de exista atat de multi fumatori care folosesc tigara electronica, in locul tigarilor clasice? Cum este posibil, ca un dispozitiv, sa fie adoptat intr-un timp atat de scurt, de milioane de oameni din intreaga lume? Pentru a raspunde la aceste intrebari vom compara tigara electronica cu tigarile clasice, din punct de vedere al pretului, comoditatii, mirosului si experientei.

Pret

Tigarile clasice sunt scumpe, este un lucru stiut de toata lumea. Fumatorii care trec la tigara electronica reusesc sa economiseasca bani. Desi pretul unei tigari electronice variaza in functie de brand, chiar si daca iti cumperi un model scump, tot cheltui mai putini bani, decat ai cheltui cu fumatul. Un fumator poate economisii in medie pana la 70%, daca achizitioneaza si foloseste o tigara electronica Vipercig.

tigari electronice

Comoditate

Fumatul este interzis in locurile publice de multa vreme. Daca esti fumator, probabil, ca ai remarcat ca trebuie sa petreci mai mult timp afara, decat in casa, pentru a-ti satisface viciul. Destul de incomod. Dar, cum este in cazul tigarilor electronice? Ei bine, poti folosi tigara electronica aproape oriunde, oricand. Iarna, cu siguranta, vei aprecia sa stai la caldurica.

De ce poti sa folosesti tigara electronica oriunde?

Utilizatorii de tigari electronice pot, de obicei, sa ignore semnele cu „Fumatul interzis!”, deoarece acestea nu se aplica tigarilor electronice. Deoarece tigarile electronice nu ard tutun, nu sunt interzise in locurile publice, cum sunt cele clasice. De asemenea, acestea nu produc miros neplacut si nu scot fum, ceea ce inseamna ca pot fi folosite fara probleme in spatiile inchise, fara sa ii deranjeze pe cei din jur.

Miros

Dezavantajele mirosului de fum de tigara

Cei mai multi oameni sunt deranjati de mirosul fumului de tigara. Este un lucru cunoscut de toti fumatorii, faptul ca fumul de tigara se raspandeste imediat in incaperile inchise. Acesta lasa un miros intepator si de durata in masina, pe haine, par, piele etc.

Avantajul vaporilor emisi de tigara electronica

Cele mai multe tigari electronice, inclusiv cele produse de Vipercig, nu lasa un miros neplacut. Prin urmare, te poti bucura de tigara electronica Vipercig fara sa te preocupi de mirosul neplacut si fara sa iti faci probleme in privinta celorlalti. De asemenea, tigarile electronice nu iti vor pata dintii sau pielea.

Experienta

Multi fumatori nu doresc sa incerce tigara electronica, deoarece cred ca nu le va oferi aceeasi senzatie ca si brandul de tigari clasice pe care il folosesc. Daca si tu esti printre cei care cred asta, te invitam sa acorzi tigarii electronice o sansa. Comanda un kit de pe site-ul Vipercig.ro si vezi daca iti place senzatia pe care ti-o ofera. Daca nu iti place, nu ai nimic de pierdut deoarece poti returna produsul in termen de 14 zile.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107