Nu doar Simona Halep STIE tenis

Am tot respectul pentru Simona Halep, bravo ei, felicitari si la mai mare.
Cea ce ma enerveaza e faptul ca sa umplut online-ul, implicit FB-ul de mari cunoscatori in alea tenisului, dar daca ii intrebi ”Cine a fost primul lider ATP, raspund probabil Federer”. 🙁
Nu pacalicilor, primul Nr.1 ATP a fost Ilie Nastase.
Astia de se dau mari cunoscatori in ale tenisului sunt tot feluri de neica nimeni care atunci cand castiga Simona a felicita si o pupa in cur, iar cand pierde o hulesc si incep cu balcanismele.

Nu are nimeni nici un merita cand Simona castiga, e doar meritul ei, munca si iar munca. Nu e meritul papagalilor de pe FB, cum nu e nici meritul Plagiatorului.
Iar daca pierde sau nu participa din diferite motive e tot TREABA EI. PUNCT.

Da, romanul se pricepe la toate, dar la nivel declarativ, voarba ai ”teoria ca teoria, dar practica ne omoara. El stie TOT TIMPUL cum e mai bine si ce trebuia facut, dar daca il pui sa ia atitudine…….gata ADIO, dispare ca magarul in ceata.

Dar pentru ca am pus titlul ”Nu doar Simona Halep stie tenis” va spun ca mai e un roman bun bun la tenis. S-a calificat  la „Turneul Campionilor” si anul asta a castigat mult mai multe turnee decat Halep.*-sursa

 El este HORIA TECAU, adevarat ca joaca la dublul, dar de ceva vreme, mie unul, mi se pare cea mai tare combinatie din tenisul mondial.
Anul asta a castigat 8 turnee, eu zic ca nu e de ici de colo, chiar am vazut unele din ele si mi se pare ”spectaculos” felul lui de joc. 
Titlurile de anul: Valencia, Beijing, Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, Bucuresti ,Casablanca si Zagreb.
Are 24 de titluri si inca 14 finale jucate, e ceva munca aici, nu? 
Asa ca atotstiutori de tenis, mai lasati povestile si nu va mai dati rotunzi, sunteti doar niste suporteri de circumstanta. Clar o sa va bagati in seama si cu aceasta ocazie cu tot felul de comentarii pro sau contra Horia Tecau.

Iar daca totusi vrei sa inveti niste tenis si nu vrei sa iesi din casa ca te ploua incearca o consola Nintendo Wii, mai faci miscare. :)))))))))))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107