Imi platesc datoria la ANAF cu Monede de 1 BAN

1 leu = 100 bani

Eu marele dator la bugetul statului imi cer mii de scuze celor care nu isi pot lua socialul, asa ii zice la Hunedoara, datorita neplatii mele. Iar pentru ca nu pot trai cu gandul ca sunt dator mult iubitului guvern roman,m-am decis sa imi platesc mega datoria de 1 LEU, astazi.

Dar pentru ca eu sunt mai sugubat, ma duc sa imi platesc datoria,1 LEU, cu monede de 1 BAN.

De ce fac asta?
In primul rand pentru ca nu vreau sa inteleg cum mama dracului trebuie sa stai la 3 ghisee, pentru a face o simpla plata. Ce e asa greu, te duci la un ghiseu, dai hartia, ala o verifica si apoi iti face chitanta, dai banu si adio.
Iar in al doilea rand, pentru ca mi se pare de cacat sa trimiti prin Posta Romana, un plic care costa 3lei pentru a recupera 1 LEU.

Astia de la ANAF ori sunt niste cretini, ori sunt incompetenti, ori pentru a arata ca ei se omoara cu lucrul, trimit instintari de plata a unor valori mai mici decat paguba care o fac cu plicul in care o trimit.

Bai prostii pacii, sunt mii de rau platinici care trebuie scuturati, nu de astia ca mine cu plati de 1 LEU, dar de aia nu va atingeti ca e MARI si nu trebuie deranjati. Eu unul l-as concedia pe imbecilul care e responsabil de paguba cu astfel de tampenii, futem 3lei sa recuperam 1leu. Buhahaha penibililor.

Asta e instintarea si langa banuti cu care imi platesc datoriile ca un bun cetatean.

Sper sa le stea in gat numaratul banilor si sa realizeze cat sunt de prosti cand trimit astfel de aberatii.
Happy Hallowen :)))

11 comentarii la „Imi platesc datoria la ANAF cu Monede de 1 BAN”

  1. Ești sigur că e pe bune înștiințarea?
    Ai văzut numele ”conducătorului unității fiscale”? Hahah! Ce font folosesc ăștia de nici numele nu și-l pot scrie pe un document oficial?
    Distracție faină la ANAF!

  2. Frumoasa initiativa, sper sa-si dea seama de greselile pe care le fac si sa modifice programul care face notificarile. Nu are rost sa recuperezi sume mai mici de 20-30 de lei. Chiar si asa, mai bine le aduni si dupa cativa ani le colectezi, atunci cand suma devine mai mare.

  3. mersi, sper ca mai multi romani sa o faca, un semnal de alarma trebuie tras. Ma gandesc daca ar fi primit o astfel de mizerie cineva de la sat, saracul ar fi dat cateva zeci de lei pe autobuz pana la sediul ANAF, pentru 1 LEU. Trist

  4. Ma bucur ca iti place. Sa vezi ce m-am distrat eu. Iti dai seama ca eram pregatit de scandal, cand colo doamna de la ghiseu, mai mai sa ma pupe, cica ii trebuia monedele de 1ban pentru fiul ei, facea un proiect la scoala si avea nevoie. :)))

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107