O campanie minunată

Let’s do it România

Cumva cred că toată lumea a auzit de *Let’s do it România* și ce se dorește de la această campanie.

Totuși nu strică să fim câți mai mulți cei care o susțin și o promovează. De aceea, mă alătur și eu acelor inimoși și iubitori de natura care vor să FACĂ CEVA. M-am săturat de boschetari negativiști, loseri care în viața lor nu au realizat NIMIC.

lets_do_it_romania_24_septembrie_2016

 

De astăzi mă lepăd de toate lucrurile „negre” și vreau să fiu un alt om.

Dacă vrei să faci ceva deosebit, ieși sâmbătă afară și ridică o hârtie de jos. Dacă nu, taci dracu din gură, că oricum nu ești bun de nimic. De povești suntem sătui, pune mâna și fă ceva. Motive să stai în casă sunt milioane, dar încearcă să găsești unul singur și ieși din casă sâmbătă.

ASTA E MESAJUL MEU, către toți cei care vor să facă ceva atunci când sunt în spatele tastaturii, iar afară își aruncă pachetul de țigări pe lângă coș sau își golesc sacul de gunoi lângă tomberon „pentru a recicla sacul”.

Mai multe detalii despre ce se întâmplă sâmbătă la NIVEL NAȚIONAL găsiți pe site-ul letsdoitromania.ro.

P.S. La Hunedoara acțiunea are loc în Parcul Corvin, o greșeală, părerea mea. Sunt alte locuri în jurul Hunedoarei care au nevoie de „atenția” noastră. În parc au mai făcut copiii în săptămâna altfel sau diverși politicieni așa de amorul artei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107