Parlamentarii, vesnic in vacanta :(

Ce s-au gandit ei: Bai, ce buna ar fi o vacanta pe banii prostilor! Sunt foarte obositi, saracii parlamentari romani: trag din greu chiulul, baga la burdihan pe la restaurantele parlamentului, dorm doar la hoteluri de multe stele, au nevoie de o pauza.

Zis si facut. Si-au votat o vacanta de 30 de zile, chipurile pentru a arata ”boborului” cat de importante sunt Alegerile Europarlamentare.

Inteleg faptul ca multi nu realizeaza ca ar fi bine sa fie trimisi in Parlamentul European oameni bine pregatiti si ca au nevoie de unele explicatii. Dar sa iti votezi vacanta 30 zile PLATITE? (aici e buba). Sa lasi tara neguvernata, nu de alta, dar sleahta de cretini numita GUVERN, in frunte cu pontica, e in prim-plan, e prea mult. Pontica, pe care il doare fix in cur de europarlamentare, si-a inceput campania electorala pentru prezidentialele de la sfarsitul anului.

Pe langa faptul ca sunt furios de nesimtirea lor cu privire la aceasta vacanta platita, mai si citesc azi dimineata cum ca: „Membrii Parlamentului francez vor face practica in companii pentru a intelege mai bine lumea afacerilor.
„Mai mulţi membri ai Parlamentului francez sunt interesaţi să facă practică în marile companii active în Franţa, precum L’Oreal, Vinci Construction, Pepsico France, Sanofi şi Total, pentru a înţelege mai bine mediul de afaceri, potrivit CNBC.
Un număr de 15 parlamentari s-au arătat interesaţi de iniţiativa lansată de organizaţia Entreprise et Progres, însă numărul acestora ar putea creşte.
Parlamentarii vor putea face practică timp de o săptămână la una dintre cele 120 de companii afiliate Entreprise et Progres.” sursa

WOW, imi creste tensiunea.

Astept sa vad primul parlamentar care declara public ca aceasta vacanta nu trebuia sa fie platita.
P.S. Daca prind unul zilele astea, ii bag telefonul in ochi. 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107