Piesa de sâmbătă: Copiii Hunedoarei

Răzvan Mihonesc, Denis Frențoni și Generalul *Am plecat de mult de acasa*

Formatia Acord Hunedoara

Hunedoara a avut mereu talente, iar copiii care vin acum din urmă sunt la fel de talentați. De aceea cred că merită o șansă, merită să îi promovăm și să îi sprijinim. Ei duc folclorul autentic ardelean mai departe.

Zona Hunedoarei, Ținutul Pădurenilor a fost mereu o zona cu tradiții și obiceiuri frumoase pe care trebuie să le ducem mai departe, pentru noi și pentru copiii noștri.

formatia acord

De curând am cunoscut niște copii frumoși, copii foarte implicați în ceea ce fac, ei sunt continuatorii și adevărații păstrători ai muzicii populare hunedorene.

Ei sunt viitorul, de aceea cred că unii ar trebui să facă un pas în spate și să lase loc acestor copii, acestor tineri care merită sprijiniți nu sabotați de interese meschine. Ei pot deveni, dacă sunt sprijiniți, următoarea generație „Hațegana – HUNEDOARA”.

Viitorul sună bine.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107