Provocarea Stona.ro

Cum îmi petrec timpul în casă?

Am primit această provocare(cum îmi petrec timpul în casă) de la stona.ro, care și-a lansat recent website-ul și suntem cu toții așteptați la Zilele Porților Deschise, unde invitatul special este Lorand Soares Szasz. Apropo, poți participa și tu la Zilele Porților Deschise,dacă vrei.

logo_small

12 ore în casă

Toamnă ploioasă, frig, umezeală….BLEACS

În zilele libere stau în casă, asta fac toată ziua, pe seara ies la un cico, dar până atunci…..?

Până atunci stau pe net ceva timp și citesc presa zilei, mai văd ce se mai întâmplă în țară și în lume. Mai apoi pornesc TV-ul și caut un documentar, sunt un împătimit al canalului History. Dacă juniorul e acasă și nu are teme de făcut, îl iau la o tură de PS3, a primit unul de ziua lui și e campion cam la toate jocurile. La fotbal îl mai bat și eu, dar în rest sunt victimă sigură.

Când ne plictisim de PS3 pregătim împreună o omletă cu de toate, îi place să gătească, eu doar îl îndrum/supraveghez. O să fie un student hrănit, dacă face omlete bune de acum. HaHa.

Probabil mai târziu o să ieșim la o plimbare cu bicicleta, dar asta doar dacă e vreme bună, dacă nu, o să încerc să îmi iau revanșa la un joc de pe vremea mea „Nu te supăra frate”, a început să învețe să trișeze și mă bate și la ăsta.

 

„Acasă” este locul unde ne agățăm grijile în cuierul de la intrare și le lăsăm acolo pentru câteva ceasuri, ca să ne odihnim, ca să ne deconectăm și ca să ne bucurăm de compania celor dragi.

P.S. Uneori stau cu o carte în mână, tolănit într-un fotoliu, eu cu mine și atât.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107