Popasul RECAS, un restaurant adevarat

Eleganta si profesionalism

Tin sa precizez faptul ca nu am fost platit pentru a lauda acest restaurant, pur si simplu am fost placut impresionat de cei de acolo.

De vreo luna incoace merg aproape saptamanal la Timisoara, uneori chiar si de doua ori pe saptamana. In timpul unei astfel de ”excursii” am fost nevoit sa opresc la Popasul Recas, nepotelul meu de 11 luni trebuia ”hranit si schimbat”. :)))

De obicei nu mananc la restaurantele de pe marginea drumului, de cele mai multe ori sunt exagerat de scumpe si au mancare proasta.

De data asta am comandat si ceva de mancare pentru ca nepotelului ii trebuia o ”supica” iar surorii mele ii era si ei foame. Pentru ca atunci cand sunt insotit nu merg foarte tare drumul pana acasa ar mai fi durat niste ore am preferat sa comandam toti.

recas

Am rugat chelnerul sa aduca supa pentru cel mic cat de repede se poate si abia apoi sa ne serveasca si pe noi. Zis si facut, dupa 10 minute juniorul avea supa gata. Nici noi nu a trebuit sa mai asteptam mult, cred ca inca vreo 5 minute.

Mancarea a fost extraordinar de buna. Ce m-a surprins a fost faptul ca acel chelner s-a oferit sa stea cu nepotelul la masa de langa noi, pentru a putea manca linistiti. Juniorul e foarte sociabil si pentru ca era schimbat si satul a stat fara probleme cu chelnerul nostru.

Regret ca nu i-am retinut numele, dar cu prima ocazie cand ajung in zona am sa opresc din nou acolo si am sa vreau sa il cunosc mai bine. Eu sunt foarte ”al dracu” atunci cand vine vorba de chelneri sau ospatari. Prea multe experiente negative am cu ei. :))))

recas1

Sper sa nu se supere ca am scris despre ei. Ii recomand cu multa caldura.

Promptitudine, eleganta, profesionalism, curatenie si preturi FOARTE MICI. Am platit mancarea a 3 adulti si 2 copii, 2 supe, 4 feluri principale, 4 salate,  2 beri, 2 sucuri si 3 ape minerale 93 de lei. Foarte putin, zic eu.

Si inca ceva, atat de curat a fost incat am crezut ca sunt la farmacie. Cand e vorba de curatenia din restaurante am o problema, daca la toaleta unde ai acces e murdar, oare cum o fi in bucataria unde nu intra nimeni?

2 comentarii la „Popasul RECAS, un restaurant adevarat”

  1. Ai uitat sa precizezi faptul k mâncarea lăsa de dorit! Ciorbă de găină e ciorbă la pliculețe nu e posibil așa ceva rușine!

    1. SIncer chiar a fost buna mancare. Nepotelul a papat supa de pui si a fost foarte buna. Acuma no, gusturile nu se discuta

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107