Skateboard electric

skateboard electric

SENZAȚIE de SENZAȚIE

În cadrul evenimentului *Fabricat în Hunedoara* de anul acesta am avut și un invitat de marca, Laura Petrescu aka LORA. Ea nu a venit singură ci însoțită de managerul ei. Pentru că nu eram la prima întâlnire cu Ionuț Ghenu, managerul Lorei, ne-am apucat de povestit verzi și uscate, ce au mai făcut, pe unde au mai umblat, chestii de socializare.

skateboard electric

În timpul vizitei la Fermele Ado, după vizitarea grajdurilor, am pornit către Serele Ado, sere care nu sunt chiar departe, dar după 2 ore de perindat pe la văcuțe eram rupți de picioare. De acolo și bucuria de a sta momente bune în FÂN, da în fân. Chipurile pentru poze cu viața la țară, da de unde, ne odihneam țurloaiele.

Revenind la drumul spre Sere, Ghenu a pleacat până la mașină și aduce cu el o DRĂCIE ROȘIE. Era un skateboard electric. Văzusem pe net și chiar citisem despre el, dar „face to face” nu avusesem plăcerea. Plăcerea de a studia un astfel de skateboard.

Vă imaginați că TOȚI stăteam în jurul lui Ionuț și așteptam să vedem „chestia” în acțiune.

Bosss, senzație, de cum l-a pus jos, l-a „încălecat” și dus a fost. A tulit-o cu o viteză considerabilă. Sigur omul avea ceva kilometri la activ. Am avut curajul, vreo 2,3, să încercăm. De fapt mă laud, nu am apucat nici să stăm 10 secunde, pe loc, darăminte să facem ceva metri.

Chiar m-a fascinat skatebordul și cine știe când, poate o să achiziționez și eu unul. Cum îl voi „îmblânzi”, rămâne de văzut, dar chiar mi-ar place unul.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107