Stirile ProTV

Stirile ProTV, tot mai slabe

stire_protv

Singurele stiri la care ma uitam erau Stirile ProTV de la ora 19. De ceva vreme nici la alea nu ma mai uit. Am trecut pe Digi24, acolo pot gasi stiri adevarate, stiri internationale de interes si stiri necancanizate.

La ProTv, desi sunt cei mai profesionisti pe comercial, din pacate de ceva vreme, stirile sunt praf.

Asadar

Stirile diminetii, 7-10.30, reluari si reluarile reluarilor. Pe langa faptul ca sunt stirile de ieri, mai sunt si repetate de cateva ori in cadrul acelorasi stiri de dimineata. Trei ore si jumatate de RELUARI.

Stirile de la ora 13, reluarile diminetii plus vreo doua, trei accidente, violuri sau alte chestiuni de ”mare interes”. Asa un preview la ce urmeaza la Stirile de la ora 17.

Stirile de la ora 17, aici e aproape totul nou-nout. Au grija ca in 24 de ore sa adune toate rahaturile, toate jegurile sa ni le serveasca pe pita. Cand stiu ca sunt la TV evit sa butonez si din greseala ProTv-ul, ca nu cumva copilul meu sa prinda fie si o fractiune de secunda din aceste LATURI.

Stirile de la ora 19, un pic de politica interna, un pic mai mult de prostii in reluare de la ora 17, un pic de politica externa, musai un viral de pe internet,viral pentru ei, de obicei sunt filmulete vechi de cateva zile si cam atat. Aaaa, am uitat, PUBLICITATE CACALAU.

Stirile de la ora 23.30. Acestea sunt singurele la care mai merita sa ma uit. Un rezumat scurt si la obiect cu toate cele intamplate peste zi.

Parerea mea 😉

6 comentarii la „Stirile ProTV”

  1. ai mare dreptate. continutul tv e tot mai prost in general nu stirile. ma intreaba tata recent ca de ce nu deschid televizorul. pur si simplu in afara de history channel si ceva gen digi nu mai am ce sa vad. stirile sunt in general redundante, partinitoare, cu un delay in aparitie, pe surse care nu se confirma. adica slabe…

      1. și eu tot acolo mă uit, la războiul depozitelor și războiul transporturilor și pe national la stiinta prostiei si cum să câstigi într-una, la stiri nu prea mă uit

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107