Beeecali iar se baga in seama

Cand nu ai nimic de spus mai bine taci

Gigi Becali doreşte să se implice în problema refugiaţilor care vor ajunge în România. Omul de afaceri a anunţat în dimineaţa aceasta că este dispus să întreţină 1000 de imigranţi, oferindu-le adăpost şi mâncare.

“Am posibilitatea să întreţin 1000 de imigranţi. Am şi vorbit cu un ministru, eu pot să găzduiesc 1000 cu masă şi cu casă, în Berceni, dar să-i păzească autorităţile, nu o să îi păzesc eu”, a afirmat Gigi Becali. *-SURSA

ciobanu jijiOmul asta nu poate respira daca nu e in centrul atentie. Daca trage o besina trebuie sa fie cineva langa el sa il laude sau macar sa il aplaude. E atat de dependent de ”bagare in seama” incat nu poate dormi noaptea.

Daca fotbal nu ii mai aduce notorietate, Steaua a dat chix anul asta in cupele europene si deocamdata si in campionat scartiie, cauta atentia in alta parte.

Daca partea cu ”credinta” nu mai tine, deh, Boca i-a surclasat pe TOTI, cauta atentie in alta parte.

Daca astea nu il mai pun pe prima pagina cauta altceva.

Ce subiect este sensibil si mediatizat acum?

Emigrantii.

Acum ii trebuie lui emigranti ”privati”. Un fel de ”Jiji si emigrantii SRL.

Becali traieste si face umbra pe acest pamant doar pentru a se vedea la televizor. PUNCT.

Orice face, bun sau rau, face doar pentru a-si potoli setea lui de grandoare, de preamarire. E un om atat de fals incat nici parnaia nu l-a potolit, in mintea lui bolnava el este vesnic cel mai tare, cel mai mare…….THE ONLY ONE.

Chiar ma gandesc la el ca la anuturile filmelor de la ”video”. Proprietarul VCR-ului si al casetelor isi face reclama la un film cu Van Damme.

**Super actiune, super bataie, super urmariri, super explozii, super pe dracu si pe ta-su.**

Asta e JIJI, un film de actiune cu explozie mediatica, iar cand filmul se sfarseste neaparat trebuie sa scrie  VA URMA. :))))

Bai nea Jiji, las-o moarta ca macane. Avem noi problemele noastre.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107