Drumul spre Prislop

arsenie boca

Drumul spre Arsenie Boca, 10 km de tranșee

La Mănăstirea Prislop poți ajunge fie de la Hunedoara, fie de la Hațeg. Drumuri se unesc în Silvașul de Jos, iar mai apoi continui către mănăstire via Silvașul de Sus.

arsenie boca

Indiferent pe care rută ajungi în zonă, drumul este la fel de prost, totuși nu te enerva prea tare, calvarul de abia din Silvașul de Jos începe cu adevărat. Dacă până acolo te descurci cu un pic de slalom, un pic de mersul piticului, de la Silvaș s-a terminat.

arsenie boca

Drumul e doar o amintire, un șantier prost desfășurat, un amalgam de lucrări electorale, toate duc la SPORT EXTREM cu mașina. Dacă ai noroc și mergi un un jeep sau cu o basculantă ești bine, dacă nu, poți să te gândești serios să treci pe la service la sfârșitul pelerinajului.

La dus ești bine, oricâte înjurături arunci către CJ-ul liberal, trece, te așteaptă Arsenie și te iartă. Problema e la întors, același drum, alte înjurături, dar Boca nu mai e să te spele de ele.

Filmulețul e filmat cu telefonul, dar se vede binișor, încât să se vadă tranșeele pentru care plătim ROVIGNETA.

P.S. Tarabele și restul acareturilor de acolo, fac peisajul GROTESC, deși în jurul mănăstirii e MIRIFIC. Trist, românesc, de prost gust. Oricât ți-ai dori să ajungi acolo, la plecare pleci cu un gust amar.

2 comentarii la „Drumul spre Prislop”

  1. va periclitati mantuirea spunand ca bOCA e sfant, sau ortodox, sau mergand la Draganescu – avertisment de la par. Antim Gadeoi, de la Man. Bistrita Neamt – fost Sihastria unde s-a opus Mitropolitului Daniel Ciobotea cand voia sa slujeasca acolo cu papistasii

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107