Gala DacFest la Deva

Expozitie FOTO DacFest 2010-2015

Ani de zile am participat la manifestarile de la Costesti, acolo se tinea cu multi ani in urma DacFest-ul. De ceva vreme DacFest s-a mutat la Simeria   iar de atunci are alta infatisare. La Costesti era mai mult o petrecere campeneasca care se combina cu o atmosfera de balci de tara. Mutarea la Simeria a fost o miscare foarte inspirata si a pus DacFest-ul pe harta festivalurilor adevarate.

Anul acesta am fost si am facut multe poze, trei le-am trimis la concursul foto. Nu am castigat, nu sunt fotograf profesionist, dar faptul ca oricine poate participa la concurs m-a incantat foarte tare.

Marti 15 decembrie, la Deva, are loc o expozitie fotografica cu cele mai bune fotografii facute la DacFest in ultimii 6 ani. De abia astept sa vad ce au surprins adevaratii fotografi momentele frumoase de la festival.

dacfest

Un crampei de istorie.

2 comentarii la „Gala DacFest la Deva”

  1. inainte sa fac 18 anisori, cu 1 saptamana inainte. am fost cu, colegii de liceu in excursie la sarmizegetusa regia. credeam toti ca e o gluma ca trebuie sa urcam 6 km de drum forestier, insa cand am ajuns sus mi-am dat seama ca a meritat. nu stiu de ce, dar cred ca e cel mai frumos cadou pe care mi l-am facut mie de ziua mea de nastere.

    eu am trecut pe acolo prin 2010. cum mai e pe la sarmizegetusa? costestii e tot acolo in muntii orastiei

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107