Haurenţiu Reghecampf un ghiolban

Când eşti prost trebuie să semnalizezi

Frustratul de Haurenţiu, mare sculă pe la stâna ciobanului/patron/antrenor şef, pentru că anul ăsta Steaua merge cam greuţ, crează scandal doar pentru a se băga în seamă. A început să îl fută grija de echipa naţională, echipă la care nu şi-a lăsat jucătorii cu ceva timp în urmă.

reghe

***Antrenorul Stelei a declarat că meciul România – Spania la Cluj-Napoca este „o pată pe imaginea României”. Primarul Boc s-a simţit ofensat şi a spus că Reghecampf ar trebui să se uite mai mult în propria ogradă.

„Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmaţiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său şi cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declaraţii”, l-a „sfătuit” edilul pe Reghecampf, potrivit Napoca FM.

Replica antrenorului a venit imediat.

„Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a spus Reghecampf, potrivit dcnews.ro.***

Dacă are ceva de obiectat să o facă la adresa incompetenţilor din FRF şi din primăria capitalei. Să se bucure că în România sunt şi primari care îşi fac treaba şi bagă bani în sport, la general, construind stadioane si săli de sport moderne. E frustrant că tu megaSteaua nu ai un stadion decent şi că un oraş de provincie ţi-a luat faţa. Asta e, miticii mor pe limba lor, risipesc sute de milioane de euro pe toate căcaturile dar nu au o sală polivalentă modernă sau un stadion OMOLOGAT.

Haurenţiu face pe apărătorul politicienilor din capitală jignind SINGURUL primar care a făcut ceva concret pentru sport.

De primari care dau banii cetăţenilor pseudo-echipelor de fotbal doar pentru capital electoral e plină ţara, iar după ei nu rămâne NIMIC.

Iar boscheţi ca Haurenţiu şi alţii ca el, ar face bine să îl pupe în cur pe BOC pentru că până una alta doar la Cluj au putut muta amicalul cu Spania, altfel ne făceam de CĂCAT.

Un comentariu la „Haurenţiu Reghecampf un ghiolban”

  1. sumundica e si mai mare ghiolban. din pacate cam toti sunt ghiolbani.nu rezist sa ma uit la fotbal in ultima vreme. trebuie sa ai nervi tari…

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107