Mă declar FALIT

Game, Set și Meci

Naiba știe cum dar în fiecare an, chiar în fiecare an, de vreo 6 ani, am câte o lună BLESTEMATĂ. Anul acesta s-a nimerit chiar luna când îmi sărbătoresc ziua de naștere, deci mai puțină sărbătoare.

bad-luck

Am început tare de tot, chiar în forță acestă lună.

Primul care a crăpat a fost FRIGIDERUL, ca pe ceas la exact 10 ani și o zi de la achiziție.

Apoi au urmat, zăvorul, broasca, habar n-am cum îi zice la încuietoarea ușilor metalice, s-a blocat de a trebuit schimbat tot mecanismul.

Numai fac propoziții ca o țin așa până mâine.

În ordinea numerelor de pe tricou, au crăpat următoarele chestii

3. Chiuveta din baie, am scăpat parfumul din mână pe ea și a crăpat ca o coajă de ou.

4. Bateria de la chiuveta din bucătărie, noroc că eram acasă, mai făceam și o bucurie la vecini.

5. O ușă de la dulapul din dormitor s-a desprins și mi-a căzut pe picior, am schimbat balamalele, dar palul nu arată prea bine.

6. Soția a pierdut telefonul, cumpără tati altul.

7. Televizorul din camera juniorului a spus „ADIO”, avea doar 20 de ani.

8. Imprimanta nu mă mai bagă în seamă, e supărată că am ignorat-o și e numai bună de aruncat.

9. Am găsit mașina pe pană chiar de ziua mea, cauciucul avea atâtea dibluri în el încât după îndepărtarea lor arăta ca un ciur. Cumpără drace unul nou, ăla a ajuns la gunoi.

Și ca să mă și opresc, numărul 10 rupe stilul.

10. Motorașul de la ștergătoarele mașinii a pus capac, astăzi. E ieftin și ăsta dă-l dreacu, niște sute de lei. De unde pula mea să mai scot atâtea sute de lei?

M-am reenervat doar recitind toate acestea.

Asta că să nu mă mai fută la cap unii, alții că de ce sunt supărat.

Am avut o lună minunată, asta în care trebui să sărbătoresc cele „23 de panseluțe” din buchetul vieții mele. Și încă nu e gata, fut-o mă-sa.

P.S. „Nu mor caii când vor câinii”, asta pentru cei care își freacă mâinile de situația asta.

9 comentarii la „Mă declar FALIT”

  1. Ehe, join the fuckin club.
    La mine sunt altele. pistonul 2 si 3 cica tre skimbate la masina, ca n-au compresia buna si imi scoate fum albastru ca la discoteca, note 3-ul a crapat dupa ce-a picat niste apa pe el, telefonul cel nou (note 4) crapase si ala, bine ca l-a resoftat fostul detinator.
    de platit dari la stat 300 lei plus 1100 impozitul pe casa si masina, ca-i neplatit de 4 ani. adica asa, niste cheltuili… a, basca intretinerea si aia aproape 5 bulioane

  2. Buna. Sunt si eu o anonima din Hunedoara. Apropo de zile rele si pentru mine astazi a fost una „numai buna”
    Mi s-a facut rau si am mers la spitalul din Hunedoara. Nu am chemat salvarea, ci am luat un taxi. Si acolo le spun asistentelor alea ca mi-e rau si ca de saptamana trecuta ma doare si spatele si au intrebat ca de ce nu am fost la medicul de familie. Le-am spus ca am fost ieri si ca am primit antibiotic si ca mi-e foarte rau si au zis sa schimb doctorul atunci. Dupa aceea alta asistenta ma intreaba ca raman sau ce fac? Si am ramas. Am asteptat de la 11:45 pana la 14:50 si deabea m-au bagat in seama. In plus nu stiu cum Dumnezeu se face triajul, dar pe o fata care era doar racita au bagat-o in fata si eu nu mai puteam de rau. Cand am intrat imi zice asistenta ca daca stia ca , chiar imi e asa de rau ma baga mai repede. Poftim sistem de cacat hunedoarean. Daca aveam vreo cunostiinta sau aduceam plicul sunt sigura ca eram bagata in seama.Altfel poti sa mori ca nu te baga nimeni in seama.

    1. Cu acordul tau am sa copiez acest mesaj si al sa il pun intr-un articol separat. Poate vede cine trebuie si incep unii sa isi faca treaba nu campanie electorala.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107