MasterChef la Hunedoara

Bulevard by Raul

Cine e Raul Vasiloni?

Încurajat de soţie, Raul a venit cu glumele cu tot la pachet, aşa că pe lângă condimentele pe care le pune în preparate reuşeşte să dea un gust special cu apariţiile sale. Întrebat de la cine a furat meserie, concurentul nu putea să răspundă altfel decât în stilul lui caracteristic.

”De furat, nu am furat de la nimeni (râde). Am învăţat un pic de la toată lumea, mai ales de la mama mea, care nu mai este printre noi, dar şi citind cărţi cu cei mai buni bucătari ai lumi! Pe soţia mea am impresionat-o prima dată cu o ciorbă de porc ardelenească fierbinte, când afară erau 40 de grade, apoi au urmat şi alte specialităţi. Cel mai bine ştiu să gătesc raţă, dar pot să fac de toate. Niciodată nu am gătit din obligaţie, acasă. Fac totul cu plăcere de fiecare dată şi îmi place să îmi surprind apropiaţii cu preparate noi.

Bucătăria cu vopsitoria nu au prea multe în comun. Trebuie să ai inspiraţie şi tehnică în ambele domenii. Şi în bucătărie trebuie să existe multă culoare pentru un preparat reuşit! Îmi aduc aminte că am făcut multe trăsnăi în vopsitorie în 12 ani de când practic această meserie. Una dintre ele a fost când am greşit codul de vopsea şi am făcut verde în loc de albastru, astfel maşină a ieşit arlechin!”, ne-a povestit Raul.

Tânărul din Hunedoara are o luptă grea de dus dacă se visează câştigătorul celor 50.000 de euro şi proprietarul unui restaurant. Raul are pe lângă emoţii la probe, cuvinte şi expresii meşteşugite pe care se bazează ca să-şi intimideze adversarii. „Toţi concurenţii sunt incomozi! Este totuşi o competiţie şi fiecare dă tot ce este mai bun să rămână până în finală. Tehnica mea este umorul! Încerc să îi fac să radă şi să nu mai fie atenţi la ceea ce fac şi, bineînţeles, pasiunea şi dorinţa ca eu să câştig MasterChef”, a completat Raul.

Asta spunea Raul acum 2 ani, cand in prin umorul lui caracteristic reușea să cucerească publicul român.

Ce face acum Raul?

Cum să vă zic? A reușit să își îndeplinească visul, are propriul restaurant, cu un nume foastr mișto, BULEVARD by RAUL. Da, a ajuns un CHEF cu acte în regulă dacă pot spune așa. Este stăpân pe propriul destin. Continuă să gătească la fel de bine, învață pentru a performa în acest domeniu foarte greu și chiar mai mult, conduce o mână de oameni frumoși, oameni dedicați bucătăriei și artei culinare.

Orice cuvinte sunt de prisos, vă invit cu mare drag să îi treceți pragul. Raul vă v-a surprinde plăcut, iar așa ca pont, de la un om care îl cunoaște bine, zic eu, puneți-l să vă povestească un pic aventura lui la Masterchef. Îi place la nebunie să povestească clienților cum a început el să gătească. Vă garantez că veți rămâne prieteni, e un om deosebit.

PrinHD 2019 by Raul

În cadrul evenimentului de promovare a județului Hunedoara, Raul a insistat să îi facem o vizită și să îl lăsăm să ne încânte cu niște preparate demne de titulatura MASTERCHEF.

Eu vă pun aici niște poze, să vedeți ce ne-a pregătit, să vă plouă un pic în gură. Nu că nu am fi sătui de ploaie, dar măcar acum să fie o ploaie cu folos. Glumesc, Raul chiar ne-a surprins cu cina pregătită.

Cred că ajunge, nu de alta dar a ajuns să îmi plouă mie în gură. Chiar așa, cred că dau o fugă până la restaurant lui Raul să mă delectez cu una alta. Mai multe poze puteți găsi la colegul Daniel.

Zilele următoare am să revin cu alte informații despre evenimentul #PrinHD2019. A fost tare frumos.

#PrinHD2019 este un eveniment organizat de Călin Bobora, evenimentul fiind sponsorizat de AVIS3000. Ne-au fost alături magazinele PRO HD & AB, Cafeneaua Jos Pălăria, Restaurantul Bulevard by Raul, cotidianul Glasul Hunedoarei și radio BIG FM.

Sezonul estival 2019

DARIA HOUSE-CONSTANȚA

Dacă tot a ieșit un pic soarele și s-a încălzit, m-am gândit să caut niște idei noi de vacanță. Iar pentru că nu am mai ajuns pe litoralul românesc de mai bine de 3 ani, am zis, hai să văd, de ce nu, cine știe ce oferte găsesc.

Pentru că îmi place să îmi planific singur vacanțele, astea așa pe neașteptate, am dat o tură virtuală prin oferta de anul acesta a unităților de cazare de la malul mării Negre.

Ce am găsit?

Prețuri decente, condiții optime și oameni super de treabă. Încet, încet litoralul românesc se dezvoltă. Poate prea încet pentru gustul meu, dar măcar direcția e ok.

Pentru că tot am găsit o ofertă bună, într-o perioadă liniștită, am zis să rezerv vreo 3 zile.

Unde?

Daria House – Constanța CAZARE ÎN REGIM HOTELIER 0744586572

Apartamentul tău de la mare,preturi începând cu 200 lei/noapte.
3 camere, maxim 6 pers. renovat 100% în luna martie 2019, mobilat, bucatarie utilată lux.Apartamentul este situat in Constanta,zona Dacia,la 30-40 m de statia de autobuz si taxi. In apropiere se găsește binecunoscutul CITY MALL (cca 400 m). La plajă se poate ajunge cu autobuzul 3 statii cca 7-10 min sau cu taxi in 5 min.

Așa arată locația, iar la telefon, când am vorbit cu cei de la Daria House, mi-au părut niște oameni minunați. Parcă deja eram acolo și nu știau ce să ne mai ofere să ne simțim bine.

Mai multe despre ei găsiți pe pagina lor de Fb, DARIA HOUSE sau pe AirBnB. A început să îmi placă al naibi de mult să folosesc acest site.

Neversea 2019

Apropo, am găsit la ei pe pagină o ofertă mișto pentru perioada în care are loc cel mai mare festival de la mare. Check it!

NEVERSEA 2019 cu cazare la Daria House – Apartamentul tău de la mare 4-7 iulie 2019.
Apartament proaspăt renovat,3 camere,6 pers, baie,bucatarie,balcon la 2,3 km de Neversea.
Tarif: 200 lei/pers/noapte
Durata: 4 nopți
Cadou: ”O Șampanie de bun venit” 
Bonus: transportul persoanelor cazate in apartament, spre festival seara si returul dimineata este asigurat cu VW Sharan cu 6 locuri pe toata perioada cazării.
Pentru rezervare,se achita 50% din suma iar diferenta de 50% pana la 15 iunie 2019.
Factură fiscală iar avansul se virează direct în contul firmei.
Detalii in privat sau mobil 0744586572

HAVE FUN

Oul sau găina, povestea Avis3000

Avis3000, o poveste de succes

PrinHD2019

Ca în fiecare an, de 3 ani încoace, mă ocup singur, de un proiect de promovare a județului Hunedoara. Fie că e vorba de agenți economici sau de obiective turistice, promovez cu drag județul și orașul meu natal.

Mulțumim AVIS3000

Anul acesta partenerul meu și sponsorul evenimentului #PrinHd2019, a fost grupul de firme AVIS3000.

Pentru că mai am de sortat sute de poze și zeci de filmulețe, făcute în timpul celor 4 zile de eveniment, m-am găndit să vă relatez povestea din spatele succesului AVIS3000.

Povestea grupului de firme Avis3000

      În spatele oricărei fripturi gustoase de pui sau al ouălor servite la micul dejun există o poveste. Povestea oamenilor care și-au lăsat o bucățică de suflet, acolo, printre fermele cu pui, în frigul abatorului, în incubaţie sau în marea „bucătărie” care prepară hrana zilnică pentru zeci de milioane de pui. Chiar dacă e greu de imaginat, friptura gustoasă din farfurie şi ochiul de ou cu care vă începeți ziua, conțin un ingredient secret: sufletul avicultorului.

Povestea afacerii cu pui și găini este istoria unei firme care la începutul mileniului trei, în anul 2001, însemna 400 de oameni în șomaj și 27 de câini vagabonzi care își duceau zilele printre ruinele fostelor ferme avicole. Este povestea lui Marin State și a familiei lui. Un om care a pus suflet în pasiunea lui, avicultura. După aproape 20 de ani, grupul de firme AVIS înseamnă un nume important în industria avicolă din România, dezvoltat cu capital 100 % românesc.

Când a început?

Totul a început în anul 2001, într-un climat economic deloc propice investițiilor. În România, băncile percepeau dobânzi prohibitive iar capitalul autohton se dezvolta în mare parte în urma afacerilor cu bani publici. Doar o familie de avicultori foarte pasionată de munca lor era capabilă să ia o fermă aflată în ruine și să încerce să o revitalizeze. În primii patru ani (2001 — 2004), ruinele de la Mintia, Leșnic și Șoimuș au început să prindă viață, halele fiind din nou populate cu păsări. Prima a fost ferma nr. 7 din Șoimuș, au urmat ferma de reproducție de pui pentru carne, abatorul și fermele de găini ouătoare. În patru ani, lângă Deva, avicultura renăscuse din propria-i „ruină”.

Practic, firma AVIS se moderniza din zbor și se adapta la cerințelor unei piețe din ce în ce mai stricte, din punct de vedere calitativ. În 11 ani de la preluarea ruinelor fostei Avicola, AVIS a reușit să pună la punct un complex integrat de creștere a puilor de carne și a găinilor ouătoare, producând totul, de la puii de o zi, până la furajele necesare și abatorizarea puilor de carne. Până în anul 2013, toate fermele grupului AVIS au fost retehnologizate, modernizate după standardele UE și aflate în producție. Ultima investiție finalizată de curând constă într-o primă hală nou-nouță, construită din temelii, destinată creșterii tineretului de găini ouătoare.

Avis3000, astăzi

În momentul de față, AVIS deține două ferme de găini ouătoare crescute liber, de câte 100.000 de capete, o hală de creștere a tineretului pentru găini ouătoare, trei ferme pentru creșterea puilor de carne: Ferma 1, la Mintia, cu o capacitate maximă de 240.000 de pui, Ferma 7, la Șoimuș, cu o capacitate de 480.000 de pui, și Ferma 9, de la Bălata, tot cu 480.000 de pui. În ferma din Leșnic, cresc, în fiecare an, trei serii a câte 15.000 de găini și cocoși pentru reproducere, care produc ouă ce sunt incubate în propria stație de incubație din Leșnic. Conceptul de „complex avicol integrat” cuprinde producția de carne de pui obținută din propria linie de reproducere, abatorizarea păsărilor destinate consumului, producția de ouă, precum și fabricarea furajelor necesare creșterii păsărilor. Fabrica de furaje din Mintia produce nutrețurile pentru toate fermele firmei, iar abatorul, cu o capacitate de 30 — 35 de tone de carne pe zi, asigură desfacerea cărnii neinjectate — proaspete, refrigerate și congelate.

Avis 3000 a dat un sens practic noțiunii de patriotism local, deschizând în 2012 un prim magazin cu produse alimentare “made in Hunedoara”. Proiectul a fost botezat sugestiv „PRO HD”, adică produs în HUNEDOARA, fiind un îndemn “PRO HUNEDOARA”! PRO HD s-a dovedit mai mult decât un experiment al companiei AVIS căruia i s-au alăturat mai mulţi producători din industria alimentară a județului Hunedoara.

Magazinele proprii, magazinele PRO HD & AB

În acest moment distribuția proprie de carne de pui și ouă dar și cele mai bune, din ce în ce mai multe și mai diversificate produse locale pot fi gasite în cele 8 magazine Avis, 18 magazine Pro HD din județul Hunedoara, dar și dincolo de granițele județului în care AVIS își are originea, în cele patru magazine PRO AB & HD deschise în Alba Iulia. În parteneriat cu un producător local, AVIS a dezvoltat o linie de mezeluri sub brandul „La Grasu” comercializată în exclusivitate prin magazinele PRO HD. Consumatorii se pot delecta cu parizer, crenvurști, piept și pulpe afumate – pastramă tradițională, produse exclusiv din carne de pui AVIS, rara AVIS.

#PrinHD2019 este un eveniment organizat de Călin Bobora. Evenimentul este sponsorizat de AVIS3000. Ne-au fost alături, magazinele PRO HD & AB, Cafeneaua Jos Pălăria, Restaurantul Bulevard by Raul, cotidianul Glasul Hunedoarei și radio BIG FM

Avanpremieră John Wick 3

Action Night la Cinema City Deva

Cinema City Deva, Marți 17 mai 2019, John Wick: Război Total

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului. Viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

Cadouri garantate

Cinema City oferă recompensă pe capul lui John Wick, la ACTION NIGHT: pentru fiecare bilet cumpărat la avanpremiera din 14 mai. Îţi oferim garantat două cadouri: apă de colonie şi o doză de bere Ursus fără alcool. Grăbeşte-te, va fi Război Total pe bilete: 

Și eu pun o recompensă pe capul lui John Wick

Ofer două invitații duble pentru capturarea lui John Wick. Indiferent ce parte alegi în acest război, dacă faci ce trebuie, invitația e a ta.

Ce trebuie să faci?

Să dai like acestui articol pe Facebook, să îl distribui pe profilul tău și să dai tag unui amic care să te ajute la capturarea lui John Wick. Spor la vânătoare. Grijă mare, John Wick nu e ușor de prins, locurile în cinema sunt limitate.

Deci, ce mai aștepți, pornește vânătoarea de INVITAȚII. BAFTĂ

Bo călătorește: Vacanța de Paște

Vacanța de Paște în Halkidiki

Paște pe plajă, paște cu soare

Cum spuneam în articol precedent(Road to Halkidiki), am vrut neapărat să petrec câteva zile la soare. Vremea la Hunedoara, de câteva săptămâni a luat-o razna de tot. Parcă avem parte de o toamnă fără sfârșit. Bleacs. :))

4 zile Minunate

După un drum destul de obositor, eram foarte nerăbdător să ajung la destinație. Să ajung să îmi întind oasele, prea multe ore în mașina lasă urme.

Deși râvneam la un pat moale, gândul că am ajuns la 50 de metri de plajă nu mă lăsa în pace. Revin și la plajă, o lecuță mai târziu.

Gazda noastră

Până să vă povestesc ce și cum e pe acolo, vreau să vă zic 2, 3 cuvinte despre gazda noastră.

O da, am avut parte de un super om. Tot drumul ne-a sunat să vadă pe unde suntem și cum suntem. Se interesa de noi mai ceva ca mama. Să știe el că suntem bine și că ne așteaptă cu brațele deschise.

Dimitri, el a fost cel care ne-a găzduit, ne-a așteptat la intrarea în satucul pescăresc Siviri, destinația noastră. După prezentarile de rigoare am purces catre apartamentul pe care ni  l-a închiriat.

Inchiriat la un super preț, 480 de lei, 4 zile, 3 nopți, apartament cu două dormitoare, un living imens și un balcon mare, mai bine zis terasă, cât o garsonieră în Hunedoara.

Nu vreau să uit, am găsit în living un coș mare cu fructe, o butelie de vin, în frigider un bax de apă minerală și un bax de suc, puse la rece. Toate pregătite de Dimitri pentru noi. Toate FREE. Da frate, așa de face turism. Mulți patroni români are avea de învățat de la Dimitri.

În fiecare zi pe la prânz mă suna să vadă dacă e totul ok și dacă am nevoie de ceva. Și chiar am avut. În dimineața primei zile, internetul din apartament făcea figuri și mai mult nu functiona.

Ce a făcut Dimitri? În maxim 30 de minute ne-a bătut la ușa, cu un wifi mobil în mână, tot spășit, nu știa cum să își ceară scuze pentru inconvenient. Cumpărase wifi mobil de 15 Gb, să știe el că o să fie suficient până plecăm, nu voia să ne deranjeze cu vreun meșter pe care l-ar fi adus să repare routerul din casă.

Jos Pălăria Dimitri!!

Haideți să vă arat niște poze din cochetul apartament în care am stat.

Drăguț, nu?

Plajă, mare albastră, nisip fin și taverne pescărești.

Cam despre asta a fost vorba în mini-vacanța noastră de Paște.

Deși am ajuns rupt de oboseală, nu am putut aștepta a doua zi pentru a-mi face hatârul de a băga piciorul în Mediterană. De a simți nisipul fin printre degete, de a face o poza cu apusul pe plajă. O doamne, vreau înapoi. 🙂

Lacrimi și suspine, ce repede a trecut. Așa se întâmplă de fiecare dată când ajung în locuri minunate.

Am rămas cu amintiri plăcute, cu momente minunate și cu sute de poze care să ne reamintesc de această frumoasă aventură.

Recomand cu drag zona Siviri-Halkidiki, oameni frumoși, locuri minunare, liniște și relaxare totală

Bo călătorește: Road to Halkidiki

Vacanța de Paste 2019

Drumul spre Halkidiki

Dragul de BO a fost neglijat iarna asta, fapt pentru care în vacanța de Paste l-am scos la plimbare. Aici peste deal, în Halkidiki, doar vreo 1000 de kilometri. 🙂

De ce Halkidiki?

De ceva vreme tot plănuiesc să merg în Cipru sau Malta, dar pentru că în timpul sărbătorilor biletele de avion sunt scumpe ca naiba, m-am hotărât să plec în vacanță cu mașina. Iar pentru că voiam ca acolo unde mă duc să fie cald, și de ce nu să fac baie, am ales ca mijloc de transport, mașina, iar ca destinație caldă, Grecia. Dacă rămâneam la Cipru sau Malta, avem ceva probleme cu mersul cu mașina. Nu e amfibie. 🙂

Lets start

Dimineața cu noaptea în cap, ora 6 mai exact, am luat-o din loc, e un picuț de mers până la malul mării Mediterane. După calculele mele, ore 11 ore, minim.

Am ajuns la Porțile de Fier, via Hațeg-Caransebeș-Orșova, cam dupa două ore și jumătate. Drumul a fost foarte bun, dar destul de aglomerat. Plus că peste tot are doar o bandă de sens și multe curbe și serpentine. Lucru ce m-a impiedicat să fac prea multe depășiri. Totuși, două ore jumătate, destul de rezonabil.

Pentru că iubesc gara din Herculane, de câte ori am ocazia, de atâtea ori opresc să o revăd. Din păcate parcă de la an la an e mai degradată. Păcat, e minunată.

În vama de la români, nicio mașină, am stat 3 minute cred, până ne-au verificat actele. În vamă la sârbi, vreo 10 mașini, deci am stat vreo jumătate de oră.

E, acum începe distracția

Din păcate drumul prin Serbia a fost foarte urât. Până am ajuns la Nis să urcăm pe autostrada spre Grecia, drumurile sunt de coșmar. Mult spus drumuri, niște petice de drum, urmate de kilometrii întregi de urme de drum. Urme, pentru că drumul propriul zis nu exita, erau doar niște petice care acopereau și reparau alte petice. Horor.

Singurul lucru bun a fost faptul că această cale rutieră, să zic așa, nu trece prin foarte multe localități și așa mai recuperezi ceva timp pe traseu.

Să continuăm distrația de pe drum

La granița din Serbia și Macedonia, distracția e în toi. Coadă de vreo 2 kilometri pe 4, 5 rânduri. Am stat cred că mai bine de două ore, uite așa a dispărut și timpul estimat de mine și în loc de 11 ore am reușit de am ajuns în 13 ore și ceva. 🙁

Inițial am crezut că această coadă de mașini e datorată de vacanța de Paște și de faptul că lumea pleca în concediu. Nici pomeneală, deși clar erau și ceva turiști, mare majoritate a celor care erau blocați în vamă cu mine, erau sârbi care mergeau la cumpărături în Macedonia.

Da, da, și eu m-am mirat inițial, dar apoi m-am dumirit. Păi cum bre să nu mergi la cumpărături în Macedonia, când combustibilul e 4 lei iar în Serbia aproape 7 lei. Acest lucru m-a determinat să fac și eu plinul la băieții veseli din LukOil-ul macedonean. Benzinării moderne, curate și cu angajați super drăguți.

După ce am scăpat de nebunia din vama macedoneană, ne-a revenit sufletul la loc, mă apucaseră toți dracii, drumul a fost lin, plăcut și pe modelul rachet. Am alergat căluții mașinii de parcă aveau jăratec. 🙂

Apus la Mediterană

În jur de ora 19, 19 și ceva, am ajuns la destinație.

Gazda noastră ne-a întâmpinat cu o butelie de vin rose, un coș mare de fructe și frigiderul plin de suc, apă și bere, totul din parte casei. Mai multe despre locația în care am stat și ce am meșterit noi pe acolo, în articolul de mâine.

Am luat vinul și am fugit pe plajă. Bine, nu am fugit prea mult, casa era la vreo 60 de metri de plajă. Când am ajuns la malul mării am uitat de oboseala acumulată, soarele tocmai începuse să apună. Pur și simplu, WOWWWW. Am uitat de tot și ne-am bucurat de un moment feeric.

Antalya via Cluj-Napoca

Antalya, mai aproape ca niciodată

Antalya, o destinație de vis

Până acum am descoperit că putem ajunge pe plajele superbe din Antalya, de la Arad și mai nou de la Sibiu. Ei, astăzi, aflați că puteți face asta și de la Cluj-Napoca.

Noi cei din zona Hunedoarei/Devei suntem un pic privilegiați. Bine încă nu chiar, dar în curând vom avem patru aeroporturi la maxim o oră jumătate distanță. Poate nu anul asta, dar anul viitor sigur se termină noi tronsoane de autostradă și ajugem un, doi la ce aeroport vrem.

Antalya by Cluj-Napoca

Revenind la vacanță și timp liber, de anul asta un nou tour operator, Need Tour Romania, oferă curse spre Antalya de pe aeroportul din Cluj-Napoca. La o sumară trecere în revistă a ofertelor acestui tour-operator, am regăsit două din resorturile mele preferate din Antalya.

Adam&Eve și Delphin Palace

Cuibul îndrăgostiților, superbul Adam&Eve și fabulosul Delphin Palace, ce amintiri plăcute am de acolo. Hmmm…. 🙂

Le recomand cu mare drag, sunt unele dintre cele mai frumoase, mai spectaculoase hoteluri din Antalya.

Bineînțeles că sunt și alte hoteluri și resorturi foarte bune. Sunt enorm de multe ca să le pot prezenta eu aici, apelați cu încredere la partenerii Need Tour din Cluj și din țară.

Parteneri Need Tour, Cluj-Napoca: Holiday Store, Occidental Travel și Go Tour.

Acum aveți toate cele necesare pentru a vă rezerva o vacanță de neuitat în via Cluj-Napoca sau de ce nu, via, de unde vreți voi. Partenerii Need Tour vă pot îndruma către orice aeroport din țară.

Ne vedem pe plajă, vă pup.

Cinema City: Maraton Avengers

Maraton Avengers la Cinema City, 6 ore pline de Super Eroi

Seria Avengers, probabil cea mai bună serie cu super eroi.

Acum câţiva ani, maraton însemna ore întregi de desene animate. Acum, maraton înseamnă cam 6 ore de Avengers (Infinity War şi Endgame), dar sentimentul e acelaşi – super acțiune, super bătaie, super efecte, MEGA ADRENALINĂ.

Ia-ţi bilet de aici

Ştim deja că Avengers: Infinity War este locul de întâlnire a mai tuturor eroilor din Universul Cinematografic Marvel. La o asemenea aglomerare de supereroi – aproape 80.

La Cinema City ai 40 de Super Eroi pe metru pătrat

Infinity War are însă o scenă ce adună în jur de 40 de supereroi la un loc, astfel încât jumătate dintre persoajele MCU vor împărţi, în acelaşi timp, ecranul. Vorbeşte despre aceasta Anthony Mackie, interpretul lui Falcon, intr-un interviu acordat în cadrul Ace Comic-Con (eveniment desfășurat între 13-15 ianuarie în Arizona, SUA):

„Într-una din zile filmam acea scenă ce apare şi în trailer în care alergam cu toţii, ne aruncam în bătălie; eram pe platou în jur de 40 de supereroi. M-am uitat la dreapta şi i-am văzut pe Tom Holland şi pe Dave Bautista. Erau undeva în colţ şi Tom părea că e cât piciorul lui Dave. Nu ştiu despre ce vorbeau, însă la un moment dat Bautista sare şi îi aplică o lovitură şi mie îmi vine să strig «Lasă-l, că-l omori!»”.*-cinemagia.ro

Așadar, 6 ore de efectul Wow.

Ne vedem în sală sau pe holul Cinema City, în pauza dintre filme. O să avem 15 minute pentru pip și refill la popcorn și bere.

12 Aprilie, aventura continuă

Pe platou, adunareaaaa!

Stimati recruti, Academia de TB Zeicani are onoare si deosebita placere de a va invita , pe data de 12 aprilie, sa participati la prima editie a concursului intre echipe “Versus” .
Daca doriti o iesire din cotidian sau daca doresti pur si simplu sa demonstrezi ca poti, acest eveniment este facut pentru tine.

O nouă aventură

Detaliile si programul concursului le gasiti mai jos:

In primul rand vrem sa va anuntam ca pentru acest eveniment cazarea, mancarea si bautura va fi GRATUITA.
Da, asa este… Toate acestea pe decursul a 3 zile vor fi gratuite .
Totusi, aflandu-ne pe meleagurile dacilor tot ce veti bea si manca va fi Bio. De la palinca si siropul de Zeicani, la ceaun si protap, toate ingredientele vor fi autohtone.

In al doilea rand acest eveniment are rol recreativ, distractiv si totodata creativ , iar scopul acestuia este unul de relaxare . Totusi munca in echipa va fi pe primul loc, ** plangeti impreuna , radeti impreuna**.

Iar in al treilea si in ultimul rand, fiecare oaspete se va supune regulamentului de ordine interioara. Daca nu…citeste “Mentiuni ”

PROGRAM

Vineri 12.04.2019

– 17:00-18:00 – Sosirea
Pentru a “ intra in paine”, ne asteptam ca pana in ora 18:00 sa fim toti prezenti pentru a pune in aplicare programul.
– 19:00 – Formarea echipelor + Proba casei.
Conducerea Academiei va desemna doi capitani, iar formarea echipelor va fi de tipul “1 eu,1 tu” , simplu ca la “ miuta “.
“ Proba casei “ va fi prima proba propusa de noi si din anumite puncte de vedere cea mai importanta. Cele doua echipe se vor infrunta pentru propriul CONFORT. Castigatorii probei isi vor petrece weekendul la “Vila”, iar pierzatorii la “Cocioaba”. Pierzatorii acestei probe vor invata sa se auto-gospodareasca, de la taierea lemnelor si intretinerea focului in soba, pana la procurarea apei potabile de la fantana, iar avantajele castigatorilor vor fi de la free WiFi pana la caldura semineului si bineinteles tot ce lipseste pierzatorilor .
– 20:00 – Cina.
– 21:00 – Party de bun venit.

Sambata 13.04.2019

– 7:30 – Prezentarea pe platou.
Ne pregatim pentru proba de instructie militara. Concurentii se vor intrece la probe de rezistenta cu obstacole vs timp. De mentionat trening Adidas si “papucii Gucci “ exclusi! Instructia militara merge ca unsa cu bocanci si maxim trening Adinos sau Puna .
– 9:00 – Micul dejul.
– 11:00 – Treasure hunt.
“Treasure hunt” este singura proba fara puncte a concursului. Totusi ea iti va oferi un avantaj pentru urmatoarele probe. Concurentii isi vor folosi mintea ,abilitatile fizice si detectoarele de metale pentru comoara de mult ascunsa.

Spoiler alert!

Avantajul probei se numeste “30 de minute” si iti ofera 30 de minute pe care le vei folosi dupa bunul plac pe echipa adversa. ( daca vrei sa faci instructie militara cu echipa adversa 30 de minute la ora 02:00 dimineata sau daca vrei sa te serveasca in timp ce mananci … castiga proba ! )
– 13:00 – Tir cu arcul.
Concurentii vor fi pentru cateva ore Robin Hood. Bineinteles excludem jafurile de la bogati pentru saraci. Proba va fi pe puncte. Lovesti tinta – minim 5 puncte.
– 15:00 – Pranzul.
– 17:00 – Tirul cu arme de foc.
Concurentii vor fi instruiti pentru folosirea armelor in deplina siguranta dupa care vor trage 20 de cartuse in poligonul din incinta academiei ( 10 pistol , 10 pusca ) . Proba va fi pe puncte . De mentionat: aceasta va fi cea mai serioasa proba si trebuie tratata ca atare .Fiecare concurent va avea un act de identitate.
– 21:00 – Focul de tabara + cina .
Focul de tabara ne va detensiona pe toti dupa o zi lunga. Orice “chitara cu voce” este binevenita.
La cina vom servi berbecut , cartofi in jar, marshmallow si bineinteles palinca la gratar (concept nou de “adio mama”)

Duminica 14.04.2019

– 10:00 – Micul dejun .
– 12:00 – Premierea .
Echipa castigatoare va urca pe podium in uralele echipei pierzatoare bineinteles.
– 15:00 – Ramas bun .

Mentiuni :
– Pentru orice nerespectare a ordinelor probei : Carcera !
– Pentru neprezentarea la proba : depunctare .. + Carcera !
– Pentru furtul steagului Academiei : Depunctare + Carcera + Tortura cu muzica yodelling

Intervalul de timp dintre probe se numeste “liber ales“ . De la muzeul nostru in aer liber pana la biliard si chiar Netflix, sunteti invitati sa il folositi dupa bunul plac.

Acestea fiind spuse :

Taxa de inscriere este de 450 lei .
Iar pentru confirmare este necesar un avans 150 lei in contul : RO82BTRLRONCRT0373279401

Numar de Contact : 0773767301

Hunedoara – Antalya, via Sibiu

Antalya, mai aproape ca niciodată

Hunedoara, Sibiu, Antalya, ce frumos sună!

În ultimii ani am ajuns destul de des în Turcia. Că a fost Antalya sau că a fost Bodrum, ambele sunt superbe și de neratat. Ori de câte ori aș merge, tot nu mă pot sătura de frumusețea locurilor și mai ales de ospitalitatea turcilor.

Dacă până acum puteam ajunge în Antalya de la Arad, de anul acesta putem alege și Sibiul ca punct de plecare. Suntem niște români privilegiați, avem de unde alege punctul de plecare, prin prisma accesului la autostradă. Din păcate restul țării mai are de așteptat mult și bine pentru a se bucura de aceasta.

Antalya via Sibiu

Începând cu data de 12.06.2019 avem la dispoziție un Charter Special cu plecare din Sibiu pentru a ajunge în Antalya, la malul mării Mediterane.  Pentru a ajunge la plajele alea frumoase din pozele de pe Facebook, la marea aia curată și cristalină, marea la care visăm un an de zile.

Pentru mai multe informații puteți apela la orice agentie din țară. La noi in Hunedoara puteți apela la Crisoldo Tour. 

Iar pentru Sibiu la cei de la MaxTravel, TransEuropa și TransAir.

Vă las câteva sugestii primite de la cei de la Need Tour, cei care au introdus charterul de la Sibiu.

Din păcate despre acestea două nu vă pot spune nimic, în plimbarile mele din Antalya nu am reușit să le văd.

Din cele trei de mai sus am apucat să văd Belconti Resort Hotel. Un resort frumos, cochet, recomand.

 

E da, ăsta e unul dintre preferatele mele. FABULOS, MIROBOLAND. :))

A suta parte din Antalya

Acestea sunt nici 1% din hotelurile și resorturile din Antalya. Când că hotărâți să plecați acolo, luați-vă o zi liberă de la muncă și căutați hotelul potrivit pentru dumneavoastră. Ar fi bine să vă notați 4,5 hoteluri pe o foaie, când ajungeți în agenția de turism, să aveți un punct de plecare.

Să nu uit, indiferent ce hotel alegeți, aveți următoarele servicii incluse:

Prețuri pentru toată lumea, totuși, în mod cert nu o să găsiți pachet de 500 de euro cu servicii de 1000 de euro. Grijă mare ce doriți si ce așteptări aveți. Cereți TOATE DETALIILE agentului care vă vinde vacanța. Atât agenția de turism, cât și tour operatorul sunt revânzători, ei nu au nicio treaba cu hotelierii. Ei sunt doar ajutoarele dumneavoastră pentru a avea parte de o vacanță FABULOASĂ.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107